Om Oss
 • OM OSS

  “Saxess ” är en etablerad hårsalong med lokal i centrala Stockholm.

  Vår verksamhet bygger på att erbjuda den mest professionella och moderna hårvården till överkomliga priser, samt ett brett produktsortiment från världsledande hårvårdsföretag. Hos oss erbjuds förutom klippning även en mängd olika behandlingar, däribland föning, permanent, färgning, toning, slingning, hårförlängning och håruppsättning.

  Vi på Saxess har många års erfarenhet av att erbjuda kunder bästa möjliga hårvård. Med en kombination av kompetens och kreativitet strävar vi efter att tillfredställa kundernas önskemål och samtidigt erbjuda det mest professionella och trendiga inom hårvård.

  frisör stockholm

  För oss är det också viktigt att utöver exklusiv hårvård även tillgodose kunden med bästa tänkbara service samt personlig rådgivning med svar på alla frågor rörande hårvård, utseende och produkter.

  Förutom grundutbildning och år av erfarenhet inom yrket, har vi här på salongen en meritlista som innefattar diplom från nationella tävlingar, samt deltagande i påbyggnadskurser inom färgning, uppsättning och extensions, detta för att kunna erbjuda kunder det bästa och senaste inom hårmode!

  Kom in till oss och vår nyrenoverade salong för drop-in eller tidsbeställning. Du kan även ringa oss och boka ett framtida besök.

  Välkomna in till oss!