Celina Rydén – Ny nagelteknolog
 • Hej!

   

  Celina Rydén heter jag och är ny här hos Alex. Är utbildad nagelteknolog sedan 2005 och har en stark brinnande sida för just det konstnärliga, därför kan du alltid räkna med att gå från salongen med naglar som verkligen sticker ut och som ser handgjorda ut med toppenkvalité. Jag använder mig av ett märke som heter Calgel och det finns flera anledningar till att jag inte bytt märke på sju år. Calgel är ett av de mest skonsamma märkena på marknaden, det känns och ser helt naturligt ut, fästförmågan är helt fantastisk, och mycket mer.

   

  Är du intresserad av att läsa mer så skulle jag verkligen rekommendera dig att gå in på min andra hemsida, www.celinasnaglar.se. Där hittar du en massa bilder, ännu mer information om Calgel, hur jag jobbar och lite andra tips och råd om naglar och nagelvård. Har du andra frågor är du välkommen att ringa till salongen och prata med mig direkt.

   

  Välkommen!

   

   

  Tjejerna i Love Generation / Stockholm Syndrome är några av kunderna som går hos mig


  augusti 12th, 2012 | Alex | Inga kommentarer |

Om Författaren

Aryan Saleh

Lämna en kommentar

* Namn, email och kommentar krävs